Baconba tekert csirkemáj

2018.04.20

Gyors vacsorához, salátákhoz szoktam készíteni. Van másik verziója is, ahol a virsli az áldozat. Nem szabad lefedni vagy fóliázni, így is nagyon hamar megsül.

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 2 csomag szeletelt bacon
  • őrölt bors
  • cayenne bors
  • kevés olívaolaj

Elkészítés:

  1. A csirkemájat megmossuk, lehártyázzuk, kettévágjuk és konyhai törlőpapírral leitatjuk a vizet róla.
  2. Betekerjük a baconba, tepsibe helyezzük.
  3. Megszórjuk pici sóval (vigyázzunk, mert a bacon már magában elég sós!), borssal, cayenne borssal, meglocsoljuk kevés olívaolajjal.
  4. Előmelegített 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük.
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el